Fit en gezond

Om je lichamelijk gezond te voelen, is het van belang in alle basisbehoeften te voorzien: veiligheid, gezonde voeding, voldoende beweging en genoeg rust. Desondanks kun je lichamelijke klachten ontwikkelen. Hiermee ga je uiteraard altijd langs een huisarts. Als je onvoldoende vooruitgang merkt, kan het heel waardevol zijn om de klacht holistisch te onderzoeken: welke disbalans op emotioneel, mentaal, energetisch of spiritueel niveau kan de lichamelijke klacht veroorzaken? Welke vooruitgang merk je als je de balans herstelt?

Symptomen

Tijdens een holistische sessie benaderen we lichamelijke klachten als 'informatiedragers'. Het symptoom vertelt je wat er in jou als geheel ontbreekt om het ziekzijn te overwinnen. Je kunt een gezondheidsklacht zien als een confronterende uitnodiging om te onderzoeken wat in jezelf ge-heeld mag worden.

Ik ben ervan overtuigd dat je zelf het allerbeste weet wat je nodig hebt om je beter te voelen. Om bij de antwoorden te komen, is het noodzakelijk de rust in jezelf te vinden. Als je daarvoor openstaat, wil ik je daarbij helpen. Ik maak daarbij gebruik van diverse technieken: reiki, klankschalen en koshiopstellingen, edelstenen, bloesemremedies, aromatherapie, tarot, affirmaties, meditatie & mindfulness, Sedona en Emotional Freedom Technique (EFT). Hierover vertel ik je graag meer tijdens een kennismaking. 

Slim Factory

Je lichaam werkt ingenieus en geeft precies aan in welke behoefte je moet voorzien om goed te blijven functioneren. Om de signalen op te pikken, helpt een goed ontwikkeld lichaamsbewustzijn. Sporten in de warmtecabine van Slim Factory heeft mij erg geholpen om te leren luisteren naar mijn lijf. Misschien is het ook iets voor jou? Je krijgt er een voor jou op maat gemaakt sportprogramma. Je kunt bij het team van sportconsulenten eventueel ook nog terecht voor voedingsadvies. En op de VacuRelax kun je kennismaken met de luistermeditaties die ik speciaal voor Slim Factory gemaakt heb.