Tarieven 2024

Intakegesprek

Gratis (20 minuten)

Twijfel je of je met jouw vraag bij mij terecht kunt? Of vind je het fijn om eerst sfeer te proeven en vrijblijvend kennis te maken? Dat kan. Iedere laatste vrijdag van de maand is er tussen 9.30 en 12 uur Holistisch Spreekuur bij Slim Factory. Je kunt hiervoor een afspraak maken. Schikt het tijdstip niet? Neem dan voor overleg contact op.

1 : 1 sessie

65 euro (1 sessie van 60 minuten)

In een één op één sessie krijg je inzicht in jezelf, laat je belemmerende ballast los en krijgt je natuurlijke vermogen om te genezen een boost. De invulling van de sessie is afgestemd op jouw persoonlijke doel en wensen. 

1 : 1 traject

195 euro (4 sessies van 60 minuten)

Wil je een grote verandering bereiken? En ben je bereid om gewoonten te doorbreken en liefdevol de regie over jouw leven te nemen?  Dan is een één op één traject iets voor jou. De inhoud van de behandelingen is afhankelijk van wat je wilt bereiken. Mogelijke thema's zijn: vitaliteit, communicatie, zelfvertrouwen, zelfzorg, liefde, daadkracht en creativiteit. Afhankelijk van hoe jij op de behandelingen reageert, kun je om de twee weken of eens per maand een sessie plannen. 

Groepssessie

35 euro (1 sessie van 2,5 uur)

Ben je geïnteresseerd in de holistische visie op gezondheid maar is de stap naar een individuele sessie nog te groot? Meld je dan aan voor een groepssessie. Hier kun je in een kleine groep van maximaal zes deelnemers in een gezellige sfeer kennismaken met mindfulness en meditatie. Je mag een inzichtkaart kiezen bij een thema dat jou bezig houdt en ik laat je graag het rustgevende effect ervaren van de klanken van koshi's. Verder kom je meer te weten over wat edelstenen, essentiële oliën of bloesemremedies in algemene zin kunnen doen. Ik probeer daarbij zo min mogelijk te vertellen en het je vooral te laten ervaren. De groepssessies worden eens per maand georganiseerd op de laatste zondagochtend van de maand van 9.30 tot 12.00 uur bij Slim Factory. Kruidenthee en wat lekkers zijn inbegrepen.