Uitgerust en ontspannen

Bij de juiste balans tussen energiegevers en energienemers heb je jouw energiehuishouding goed op orde. Een Reiki-behandeling kan je helpen helemaal bij jezelf te komen en bij jezelf te blijven, zodat jij je minder een 'speelbal' voelt van je omgeving. Ik combineer een Reiki-behandeling graag met de zachte helende werking van klank (koshi), aromatherapie en edelstenen.

Reiki

Doordat er tijdens een Reiki-behandeling diepe ontspanning ontstaat, laat je blokkades los die klachten veroorzaken. Daardoor kan de levensenergie op alle holistische niveaus doorstromen en worden ballaststoffen op natuurlijke wijze afgevoerd. Het is belangrijk de dagen na de behandeling voldoende water te drinken, zodat je deze stoffen kwijtraakt. Al na enkele behandelingen zou het effect merkbaar moeten zijn.

Aromatherapie

Geuren hebben een positief effect op body, mind en soul. Etherische oliën zijn extracten van bloemen, planten en kruiden die van alles voor je doen. De geur van lavendel is bijvoorbeeld ontspannend en slaap bevorderend, maar de bestanddelen hebben ook een geneeskrachtige werking bij brand- en snijwondjes. Voor een verantwoord gebruik van essentiële oliën is het van belang dat de olie volledig op natuurlijke basis is gemaakt en dat je jezelf voor gebruik op de huid goed informeert. In mijn aroma diffuser verstuif ik graag de hoogwaardige oliën van de Groene Linde om de gewenste ambiance in de ruimte te creëren. Ik gebruik de producten van de Groene Linde ook om de ruimte en kristallen voor en na gebruik energetisch goed te reinigen. Als je daarin interesse hebt, maak ik met plezier een spray voor jou die je de komende tijd subtiele ondersteuning geeft.

Edelstenen

Edelstenen zijn er in allerlei prachtige kleuren en vormen. Iedere steen heeft een eigen specifieke straling die op een subtiele manier inwerkt op ons energetische, fysieke en emotionele systeem en zo ons welbevinden beïnvloed. Zo trekt rozenkwarts bijvoorbeeld liefde aan. De steen helpt je om lief te hebben en je open te stellen voor het ontvangen van liefde. De steen helpt je ook van jezelf te houden en jezelf te accepteren zoals je bent. Het is één van de stenen die natuurlijk niet mag ontbreken in mijn collectie. Ik ben begonnen met de aanschaf van stenen bij de kaartset Edelstenen & Beschermengelen van Margaret Ann Lembo. Maar door mijn enthousiasme heb ik inmiddels keuze uit meer dan honderd verschillende edelstenen. Ik ben benieuwd welke jij voor jezelf uitkiest. Je kunt deze bij je dragen of een goede plek in je woonkamer, slaapkamer of  werkplek geven. Uiteraard krijg je informatie over eigenschappen en werking van de steen mee zodat je het later nog eens rustig kunt nalezen.