Aanbod

Misschien ben je moe. Voel je je niet happy. Er is een kwaal die je erg belemmert in je dagelijkse bezigheden. Je wilt graag stoppen met piekeren. Of je vraagt je af of jij je op de juiste weg bevindt, bijvoorbeeld wat je werk aangaat. Als het al geruime tijd matig met je gaat en het lukt niet om samen met de huisarts of specialist hierin verbetering te brengen, kom dan eens langs voor een holistische benadering van jouw verhaal. Ik luister graag.

Complementaire zorg

De reguliere Westerse geneeskunde beseft dat er een wisselwerking is tussen lichaam en geest, maar richt zich bij onderzoek en behandeling van gezondheidsklachten volledig op één systeem: het lichaam.

Binnen de holistische visie op gezondheid is er niet één systeem (het lichaam), maar zijn er vijf niveaus die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden: lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Een holistisch consult kun je dan ook zien als een heel mooie aanvulling op de reguliere geneeskunde (het is zeker geen vervanging). 

Holistisch in balans

Wanneer ieder afzonderlijk holistisch niveau voldoende voeding krijgt, ben je in balans. Ontstaat ergens in het geheel overcompensatie om zwakte in een ander deel op te vangen, dan is sprake van disbalans. Op den duur zullen hier lichamelijke klachten uit ontstaan. Om klachten te voorkomen, is het dus van belang de oorzaak van disbalans tijdig op te sporen en de balans te herstellen.

Zelfonderzoek

Bij Namasté onderzoeken wij samen op een zachte en vriendelijke manier waar in jouw leven er sprake is van een disbalans en wat je nodig hebt om je beter te voelen.

Kernvragen bij zelfonderzoek zijn:

Ik ben ervan overtuigd dat je zelf het allerbeste weet wat je nodig hebt om je beter te voelen. Om bij de antwoorden te komen, is het noodzakelijk de rust in jezelf te hervinden. 

Rust

Als je daarvoor openstaat, wil ik je helpen de rust in jezelf te vinden. Ik maak daarbij gebruik van diverse technieken: reiki, klankschalen en koshiopstellingen, edelstenen, bloesemremedies, aromatherapie, tarot, affirmaties, meditatie & mindfulness, Sedona en Emotional Freedom Technique (EFT). Hierover vertel ik je graag meer tijdens een kennismaking.

Vanuit rust kun je belemmerende ballast loslaten, zoals angst en onzekerheid en niet helpende gedachten. Je voelt je stevig met beide voeten op de grond staan. Vanuit rust ben je je bewust waarvan je energie gaat stromen (en waarvan niet) en is het makkelijker om goed voor je lichaam te zorgen en jouw eigen kompas te volgen naar datgene wat jou gelukkig maakt. Vanuit rust krijgt je natuurlijk vermogen om te genezen een boost. Slaag je erin deze rust in jezelf te vinden, dan vind je wat mij betreft pure magie en kun je wonderen laten gebeuren.  

Spreekuur

Twijfel je of een holistische benadering iets is voor jou? Of vind je het prettig om eerst sfeer te komen proeven? Kom dan eens langs op mijn Holistisch Spreekuur voor een gratis kennismaking en een vrijblijvend behandelvoorstel. Iedere laatste vrijdag van de maand tussen 9.30 en 12.00 uur organiseer ik bij Slim Factory een spreekuur. Graag van tevoren even aanmelden door bijvoorbeeld een e-mail te sturen.