Hulpvragen

Misschien ben je moe. Voel je je niet happy. Of is er een kwaal die je erg belemmert in je dagelijkse bezigheden. Als het al geruime tijd matig met je gaat en het lukt niet om samen met de huisarts of specialist hierin verbetering te brengen, kom dan eens langs voor een holistische benadering van jouw verhaal. Ik luister graag.

Zelfonderzoek

Bij Namasté onderzoeken wij samen op een zachte en vriendelijke manier waar in jouw leven er sprake is van een disbalans en wat je nodig hebt om je beter te voelen. Want diep van binnen weet jij zelf het allerbeste wat goed voor je is.

Rust

Als je daarvoor openstaat, wil ik je helpen de rust in jezelf te vinden. Vanuit rust kun je belemmerende ballast loslaten, zoals angst en onzekerheid en kom je weer stevig met beide voeten op de grond te staan. Vanuit rust voel je waar je energie van gaat stromen (en waarvan niet) en is het makkelijker om jouw eigen kompas te volgen naar datgene wat jou gelukkig maakt. Vanuit rust krijgt je natuurlijk vermogen om te genezen een boost. Slaag je erin deze rust in jezelf te vinden, dan vind je wat mij betreft pure magie en kun je wonderen laten gebeuren.  

Spreekuur

Twijfel je of een holistische benadering iets is voor jou? Of vind je het prettig om eerst sfeer te komen proeven? Kom dan eens langs op mijn Holistisch Spreekuur voor een gratis kennismaking en een vrijblijvend behandelvoorstel. Iedere laatste vrijdag van de maand tussen 9.30 en 12.00 uur organiseer ik bij Slim Factory een spreekuur. Graag van tevoren even aanmelden door bijvoorbeeld een e-mail te sturen.