Thuis

Aromatherapie

22,95 euro (50 ML)

Geuren hebben een positief effect op body, mind en soul. Etherische oliën zijn extracten van bloemen, planten en kruiden die van alles voor je doen. De geur van lavendel is bijvoorbeeld ontspannend en slaap bevorderend, maar de bestanddelen hebben ook een geneeskrachtige werking bij brand- en snijwondjes. Voor een verantwoord gebruik van essentiële oliën is het van belang dat de olie volledig op natuurlijke basis is gemaakt. In mijn aroma diffuser verstuif ik graag de hoogwaardige oliën van de Groene Linde om de gewenste ambiance in de ruimte te creëren. Ik gebruik de producten van de Groene Linde ook om de ruimte en kristallen voor en na gebruik energetisch goed te reinigen. Als je daarin interesse hebt, maak ik met plezier een spray voor jou die je de komende tijd subtiele ondersteuning geeft.

Edelstenen

9,95 euro

Edelstenen zijn er in allerlei prachtige kleuren en vormen. Iedere steen heeft een eigen specifieke straling die op een subtiele manier inwerkt op ons energetische, fysieke en emotionele systeem en zo ons welbevinden beïnvloed. Zo trekt rozenkwarts bijvoorbeeld liefde aan. De steen helpt je om lief te hebben en je open te stellen voor het ontvangen van liefde. De steen helpt je ook van jezelf te houden en jezelf te accepteren zoals je bent. Het is één van de stenen die natuurlijk niet mag ontbreken in mijn collectie. Ik ben begonnen met de aanschaf van stenen bij de kaartset Edelstenen & Beschermengelen van Margaret Ann Lembo. Maar door mijn enthousiasme heb ik inmiddels keuze uit meer dan honderd verschillende edelstenen. Ik ben benieuwd welke jij voor jezelf uitkiest. Je kunt deze bij je dragen of een goede plek in je woonkamer, slaapkamer of  werkplek geven. Uiteraard krijg je informatie over eigenschappen en werking van de steen mee zodat je het later nog eens rustig kunt nalezen.

Bloesemremedies

22,95 euro (50 ML)

Bloesemtherapie - zonder recept verkrijgbaar als voedingssupplement - is een 100 procent natuurlijke behandeling die je ondersteunt om de specifieke uitdagingen in jouw leven op een bewuste en evenwichtige manier tegemoet te treden. Je kunt bijvoorbeeld in het dagelijkse leven problemen ervaren door onzekerheid, angst of gevoelens van wanhoop. Met de juiste mix van de bloesemremedies van dr. Bach maak je een tegengestelde emotie krachtiger (zelfvertrouwen, moed en optimisme) en zul je je beter gaan voelen. Het flesje dat je mee naar huis krijgt is voldoende voor 4 x 5 druppels per dag, gedurende een ruime maand. Een volgend flesje kun je eventueel bijbestellen voor 9,95 euro. Het is aan te raden om na verloop van tijd te evalueren en de mix - indien nodig - aan te passen. Je kunt op ieder moment ervoor kiezen om de remedie niet meer in te nemen.